Stof, fyld og knapper er fri for stadelige kemi. Vi køber vores materialer fra Oeko-Tex certificerede leverandører. Kontakt os gerne hvis du ønsker at høre mere.

OhanaTæppet er designet uden noget på indersiden, så babyen kan ligge uden at komme i kontakt med knapper eller andet. 

Stropper og knapper sidder på ydersiden af tæppet. Knapperne er 34mm, da minimums standarden er 30 mm for små ting til babyer. 
Stroppen er 6 cm bred, med henblik på at skabe en optimal fordeling af vægten på skulderen, når tæppets taske funktion er i brug. Stroppen er designet, så du kan trække i den, og derved justere den til at blive længere. På den måde kan den også hænge over et styr på en barnevogn eller klapvogn. 

For- og bagsiden af OhanaTæppet


Tasken er lavet i en størrelse, så der er plads til den under barnevognen. 
Når du retter tæppet ud til legetæppe, retter du stroppen til, så den ligger gemt på undersiden af tæppet. 

OhanaTæppet som taske, pakkes let med en arm ledig, hvis du har din baby på den anden.
Størrelsen gør at den sagtens kan ligge indenunder barnevognen.
Stroppen kan gøres længere ved blot at hive i den. Den kan også hænges på styret af barnevognen.Når du skal lave OhanaTæppet til babynest, ruller du siderne med stropperne ind mod midten af tæppet og knapper i knappehullerne, så den igen forbliver gemt for babyen. Du ruller siderne med de to knapper først. Derefter bukker du toppen af tæppet til en spids, ruller den ind og knapper knappen og gentager med bunden af tæppet. (For Tvillinge tæppet, som har to knapper på alle sider, skal du starte med at rulle siderne med stroppen på bagsiden).

Så let foldes OhanaTæppet til babynest.

Inde i OhanaTæppet er der en dyne, som er med til at isolere og beskytte imod hårde overflader. Dynen er fastsyet, så du ikke skal bøvle med at rette på dynen, når tæppet f.eks. skal laves til babynest.  Den fastsyede dyne gør også tæppet lettere at vaske, da det kan lægges direkte i vaskemaskinen uden først at skulle skilles ad.

Jeg anbefaler, at du vasker tæppet ved 40 grader, og lader det lufttørre natten over. Så er det tørt og klar til brug næste morgen. Det tørre meget hurtigere end du regner med.  

Husk at du kan booke mig til at komme ud og vise dig OhanaTæppet, så du kan se hvordan funktionerne virker, og selv kan prøve funktionerne af, samt mærke hvor lækkert og blødt OhanaTæppet er. Det er ganske gratis.

Kontakt mig allerede idag, for at høre mere. https://www.ohanahelmer.dk/kontakt/