Ohana Helmer ApS

Ohana Helmer er en dansk iværksættervirksomhed med rødder i Hornbæk. Vi udvikler multifunktionelle designprodukter til småbørnsfamilier med udgangspunkt i praktiske løsninger og bæredygtighed.

Vores nyeste OhanaTæppe © er lavet af forældre til forældre for at løse en af de typiske udfordringer, som småbørnsfamilier står overfor, og naturligvis med fokus på bæredygtighed. Tæppet er skabt efter en innovativ tilgang om at kunne pakke let og praktisk. Således fungerer tæppet både som taske, ammepude, dyne, legetæppe, aktivitetstæppe og babynest.

Med et OhanaTæppe © har din lille ny, altid sin trygge base i nærheden, ude såvel som hjemme.

Vores drøm er at skabe produkter og løsninger, der giver overskud til familier til overkommelige priser. Vi sætter omsorg for mennesker, familier, og naturen højt. Derfor er vores produkter lavet med omtanke på at gøre børnefamiliernes hverdage nemmere og mere bæredygtige.

Om Carina Helmer

Hej jeg hedder Carina Helmer

Jeg fik idéen til OhanaTæppet, den gang jeg selv blev mor, for første gang. I et forsøg på at gøre vores liv lettere som nybagte forældre. 

Det var egentlig bare ment, som et sjovt produkt til os selv, for at have færre produkter, mindre at bære på, og have nemmere ved at pakke med en lille bandit altid på armen. 

Men da andre begyndte at spørge hvor de kunne købe den henne tog det pludselig om sig.

Læs mere om hvordan jeg fik idéen til OhanaTæppet længere nede. 

Lidt om mig

Hvis du vil vide lidt om mig, så er jeg 34år, og bor i den dejlige by Hornbæk, hvor jeg er født og opvokset. Her bor jeg sammen med min familie. Min dejlige mand Martin, som jeg har været så heldig at være sammen med de sidste 18 år.

Sammen har vi nu to dejlige piger. Maja på 6 år, vores lille performer og Lilli på 3 år vores glade milde solstråle. 

Jeg selv er uddannet Fødevareingeniør, og har i de sidste 14 år på en eller anden måde altid arbejdet med mikrobiologi. 

Derudover er jeg medambassadør for, Momunity i Helsingør kommune sammen med to andre skønne kvinder og mødre. Du kan finde vores Facebook Gruppe lige her: 

På nuværende tidspunkt arbejder jeg både med egen virksomhed, underviser andre i E-handel, Digital Marketing og SoMe, samt hjælpe andre iværksættere.  

Hej jeg hedder Carina Helmer, det er mig der har opfundet OhanaTæppet
4 babyer ligger på det multifunktionelle legetæppe, til mødregruppe hygge

Hvordan fik jeg idéerne til OhanaTæppet

Jeg har altid været utrolig kreativ, og nok lidt af en Pippi type, som tænker det kan jeg sagtens. 

Jeg elsker en udfordring, og at finde unikke løsninger, at lave vilde kostumer, sy tøj, tegne, mm. 

Hvilket har klædt mig på til at lave mange ting, og som førte mig til OhanaTæppet.  

Tæppet opfandt jeg den gang jeg selv blev mor for første gang, og ønskede at gøre det lettere at komme ud af døren, med et barn på armen, og med kun en hånd til rådighed til at pakke. Det kunne være ret stressende med en nysgerrig datter som altid ville være på armen. 

Jeg var noget af et pakæsel

 jeg ønskede ikke min datter skulle mangle noget, når vi var væk hjemmefra. Der skulle altid være et blødt rent legetæppet min datter kunne ligge på, så hendes dyne ikke skulle blive beskidt. Mange legetæpper var meget små og tynde, så når mødregruppen var samlet, var der sjældent plads til alle babyer. Derfor havde jeg altid mit eget med.

Disse ting var med til at give mig idéerne. Og sådan blev OhanaTæppet skabt.

Et babyprodukt, som både var et legetæppe, taske, babynest, sovepose og ammepude.

Hvordan vi brugte og stadig bruger OhanaTæppet

OhanaTæppet har altid ligget i vore stue til vores piger, for at skabe en hyggelig og tryg legebase, og når vi skal ud ad døren, så kan det let foldes fra tæppet til taske, med kun en hånd. På den måde bliver det meget roligere at pakke, og komme afsted, og så meget nemmere at bære på. 

Hvilket giver tid til hygge, ro og nærvær når vi skal forlade husets vante rammer. 

Det viste det sig når vi havde tæppet med rundt omkring, og ude at rejse, at der var mange som spurgte hvor vi havde købte OhanaTæppet henne, og derefter gik der ikke længe før jeg stiftede virksomheden Ohana Helmer, som betyder Familien Helmer. 

Ohana betyder ikke blot hvem man er rigtigt i familie med, men også de venner du betragter som familie, samt at ingen bliver efterladt. Værdier som passer fuldstændig på hvordan vi har det med vores familie og nærmeste venner. Derfor var vi ikke i tvivl. Det var det rette navn til vores virksomhed.

Familiens trygge legebase

Hvad siger andre?