Åbningstider

Mandag – Torsdag 09.00 – 16.00

Fredag 9.00 – 12.00

Lørdag og søndag: lukket. 

Adresse

Månevej 1C, 3100 Hornbæk

Kontakt

Tlf: 42444515

email: shop@ohanahelmer.dk

Kontakt eller besøg?

4 babyer ligger på det multifunktionelle legetæppe, til mødregruppe hygge

Der kan være mange gode grunde til at det er nemmere at jeg kommer til dig, og det gør jeg gerne. 

Hvis du kan tænke dig at prøve OhanaTæppet, mærke hvor blødt det er eller se hvordan det fungere, så kan du booke mig til at komme forbi dig.  

Om du er sygemeldt, på graviditetsorlov eller på barsel. Kunne du tænke dig jeg lagde vejen forbi dig eller din mødregruppe. For at prøve OhanaTæppet. 

Så kontakt mig på mail eller telefon

Tlf: 42444515

E-mail: shop@ohanahelmer.dk

(Glæder indtilvidere kun for sjælland) 

Om Carina
Brug OhanaTæppet som dyne i klapvognen.

Ohana Helmer ApS

Ohana Helmer er en dansk iværksættervirksomhed med rødder i Hornbæk. Vi udvikler multifunktionelle designprodukter til småbørnsfamilier med udgangspunkt i praktiske løsninger og bæredygtighed.

Vores nyeste OhanaTæppe © er lavet af forældre til forældre for at løse en af de typiske udfordringer, som småbørnsfamilier står overfor, og naturligvis med fokus på bæredygtighed. Tæppet er skabt efter en innovativ tilgang om at kunne pakke let og praktisk. Således fungerer tæppet både som taske, ammepude, dyne, legetæppe, aktivitetstæppe og babynest.

Med et OhanaTæppe © har din lille ny, altid sin trygge base i nærheden, ude såvel som hjemme.

Vores drøm er at skabe produkter og løsninger, der giver overskud til familier til overkommelige priser. Vi sætter omsorg for mennesker, familier, og naturen højt. Derfor er vores produkter lavet med omtanke på at gøre børnefamiliernes hverdage nemmere og mere bæredygtige.