Videoer med OhanaTæppet ( 5 i 1) Legetæppe

Babynest video

Med OhanaTæppet, har du altid plads til babynesten i tasken

Når du skal omdanne fra legetæppe til babynest, ruller du siderne med stropperne ind mod midten af tæppet og knapper. 

Du ruller siderne med de to knapper først. Derefter bukker du enderne af tæppet til en spids, ruller den ind og knapper knappen.

OhamaTæppet er større og mere fyldigt end normale legetæpper, hvilket både, er isolerende, og giver ekstra tryghed når de skal lære at vende sig, sidde og kravle, men det giver også en ekstra god fylde til når legetæppet omdannes til babynest. 

Aktivitetstæppe video

Ved at tilføje det foldbare aktivitetsstativ, kan du let omdanne OhanaTæppet til aktivitetstæppe.

Du retter blot stativet ud og sætter det fast til tæppet. 

I enderne af stativet er der trykknapper, som gøre det muligt at fastmontere stativet, så hele tæppet let kan løftes, hvis der f.eks skal støvsuges, eller tæppet skal flyttes med udenfor, med en baby på armen. 

Fastsidden stativer sikre samtidig at stativerne ikke kan væltes ned over din baby, under leg.  

Den foldbare stativ, gør det let at have det hele med i sommerhus, på ferie eller familie besøg. Stativet kan foldes, sammen som vist på videoen.

Trykknapperne gør det let at folde stativet sammen, og holde det sammen, mens det ligger i tasken.

Du kan købe Stativet seperat eller i en samlet pakke. 

 

 

Ammepude/ gravidpude video

Når du er på farten er det ikke altid du lige har plads til en ammepude i tasken. 

Men for nogen kan amning være forbundet med mange spændinger i nakken, som kan påvirke mælkens nedløb. Derfor kan det være ekstra vigtigt at sidde godt når du ammer, så du kan slappe helt af i skuldrene. 

Med OhanaTæppet har du altid en ammepude med på farten. Diameteren spå 125 cm samt dynen indeni, gør den perfekt at rulle, og den kan nå godt ind under armene, for optimal støtte. 

Inden fødslen, kan den med fordel bruges som gravidpude. 

Fra legetæppe til taske - Video

Hav legetæppet liggende i stuen, som dit barnes trygge base, med yndlingslegetøjet.

Når i så skal afsted, griber du puslepungen og folder legetæppet, så har du pakket tasken med alt det vigtigeste, legetæppe, babynest, ammepude, og sovepose. 

Tasken er lavet i en størrelse, så der er plads til den under barnevognen, eller du kan hive i hanken og hænge den over styret. 

Når du retter tæppet ud til legetæppe, retter du stroppen til, så den igen ligger gemt på undersiden af tæppet. 

Mindre at pakke -Mindre at huske - Mindre at bære på

Mere ro og tid til nærvær, selv når i har travlt og skal hurtigt ud af døren. ​​

Legetæppe - Over og undersiden:

Stof, fyld og knapper er fri for stadelige kemi. Vi køber vores materialer fra Oeko-Tex certificerede leverandører. Kontakt os gerne hvis du ønsker at høre mere.

OhanaTæppet er designet uden noget på indersiden, så babyen kan ligge uden at komme i kontakt med knapper eller andet. 

Inde i OhanaTæppet er der en dyne, som er med til at isolere og beskytte imod hårde overflader. Dynen er fastsyet, så du ikke skal bøvle med at rette på dynen, når tæppet f.eks. skal laves til babynest. Den fastsyede dyne gør også tæppet lettere at vaske, da det kan lægges direkte i vaskemaskinen uden først at skulle skilles ad, vaskeanvisning findes under skulderstroppen. 

Stropper og knapper sidder på ydersiden af tæppet. Knapperne er 34mm, da minimums standarden er 30 mm for små ting til babyer. 
Stroppen er 6 cm bred, med henblik på at skabe en optimal fordeling af vægten på skulderen, når tæppets taske funktion er i brug. Stroppen er designet, så du kan trække i den, og derved justere den til at blive længere. På den måde kan den også hænge over et styr på en barnevogn eller klapvogn. 

Kørepose video

Inden i OhanaTæppet er en blød dyne, som er med til at gøre tæppet ekstra isolerende. 

OhanaTæppet er 125 cm i diameter, hvilket betyder at du længe kan bruge OhanaTæppet til sovepose til dit barn. Du kan omdanne OhanaTæppet til sovepose som vist på videoen, ved at knappe i toppen. 

Mens de er små kan du bukke bunden af soveposen så den er mindre. Når de bliver større, og f.eks skal over i klapvogn. Kan du benytte knappen i bunden. 

Knappehullerne på midten af legetæppet, er perfekt placeret til at kunne bruges til barnevognsselen. 

Se også vores andre produkter

Ammepude, puslepung eller barnevognspude. Ved at tilkøbe et stativ får du også mulighed for at bruge OhanaTæppet til aktivitetsstativ.

Eller med vores 3 i 1 OhanaTaske, får du både rygsæk, skuldertaske, og muligheden for at bruge den som pusletaske, med puslepungen til.