(5 i 1) legetæppe/ babynest i Kapok og økologisk bomuld

1.949,00 kr.

 (5 i 1) legetæppe / babynest i Kapok og økologisk bomuld

Køb kun ét produkt i stedet for 5 forskellige, med et kapok ( 5 i 1) legetæppe /babynest i  økologisk bomuld og gør det samtidig nemmere for dig at pakke. Selv med en baby på armen.

OhanaTæppet er et unikt multifunktionelt legetæppe fra Ohana Helmer, og har 5 funktioner i 1 baby produkt.

  1. Legetæppe
  2. Babynest, juniornest,
  3. Taske,
  4. Ammepude,
  5. Kørepose
  6. (du kan også købe aktivitetsstativ til)

Få fri fragt og 2 måneders gratis retur ved køb.

Køb nu og oplev bekvemmeligheden af et alt-i-ét babyprodukt.

Gør det nemmere for dig som forældre at pakke med en baby på armen. Med OhanaTæppet kan du pakke alt med kun en arm ledig. Du har alt det vigtigeste med i tasken, og skal ikke løbe rundt for at finde det. Det giver mere ro, nærvær og overskud til din baby, når i skal ud af døren.

Alle fordelene ved Kapok OhanaTæppet.

  • Vil du spare penge? Køber du produkterne seperat, vil det koste langt mere.
  • Vil du passe på miljøet? Ved at købe det Multifunktionelle OhanaTæppe, bliver der kun produceret 1 produkt, frem for 5. 
  • Vil du have mindre og bære på? Mange forældre føler sig som pakæsler, og der skal jo også være plads til en baby på den ene arm. 
  • Vil du købe produkter som er bæredygtige, veganske og fri for skadelig kemi? OhanaTæppet er produceret i Økologisk bomuld og med Kapok fyld, som er et bæredygtigt natur materiale, som vokser på træerne hver år, helt uden brug af pesticider eller anden kemi. 

Med dette design kan du altid have dit barns trygge base “med i tasken”.

Den trygge base kan være med til at gøre turene udenfor hjemmet, endnu mere rolige og trygge, da du tager de vante omgivelser med dig, og de kendte dufte med hjemmefra.

Derudover er legetæppet stort nok til at også du kan sidde med på gulvet, og give tryghed i nye omgivelser. Den store størrelse giver også god plads til de nye legekammerater din baby får fra mødregruppen.

OhanaTæppet er blødt og lækkert, og derved både beskyttende mod de hårde gulve og isolerende mod kolde flader.

Ikke alene har OhanaTæppet 5 funktioner, men snart kommer der også aktivitetsstativ til denne version 

Et foldbart aktivitetstativ gør det let at have med på weekendture, i sommerhus eller på ferier, og så kan det sættes fast, så du let kan rykke rundt på det hele på en gang. )

Produktdetaljer:

Farve:

– Beige på overside og mørkegrå på underside

Dimensioner:

– Tæppe. Diameter 125 cm.

– Babynest. Liggemål 65 * 30 cm.

– Juniornest. Liggemål 96 * 30 cm.

– Taske. Højde 57 cm. Bredde 43 cm.

Materialer (Alle materialer er fri for skadelig kemi)

– Økologisk bomulds stof.

– Kapok fyld.

Vaskeanvisning: (Sidder gemt under stroppen på alle OhanaTæpper)

– Kapok behøver ikke blive vasket som almindelige legetæpper. Da Kapok fiberen er hydrofob (vandafvisende) vil der nemlig ikke kunne vokse bakterier eller svamp indeni, som på almindelige legetæpper. Men der kan jo komme pletter på, se nedenfor hvis tæppet skal vaskes. 

– Kan vaskes ved 40 grader.

– Vask med enzymfrit vaskemiddel. 

– Kan tørre tøjet ved almindelig temperatur i en tumbler, brug ikke bolde. 

– Kan stryges

FRI FRAGT Når du køber dit OhanaTæppe, og 2 måneder gratis retur. 

Du kan få besøg og en fremvisning af OhanaTæppet, har du bestilt eller ej, så kan du skrive og jeg aflevere personligt, og viser hvordan OhanaTæppet fungerer og du kan prøve det af og se om det er noget for dig. Du har altid fuld retur ret. (OBS: Besøg garanteres kun på Sjælland. Men kan ved flere henvendelser arrangeres på Fyn eller Jylland.)

Er du kommende forældre, så har jeg lavet en Ultimativ Baby guide, som ligger på forsiden af hjemmesiden. Der kan du få tips og inspiration til alt det du måske kommer til at mangle som kommende forældre, helt gratis. 

Andre produkter