OhanaTaske – Rygsæk, skuldertaske og/eller pusletaske

1.399,00 kr.

Den multifunktionelle OhanaTaske kan flere ting. Stroppen er designet så du både kan bruge den som skuldertaske og som rygsæk.

Tasken kan bruges med og uden puslepung. (Puslepung sælges seperat) Foran kan der påsættes en puslepung. På den måde fylder puslepungen ikke i tasken.

Puslepungen er en almindelige størrelse som gør at den kan bruges på alle almindelige pusleborde. (Den er 65 *65 cm udfoldet) Pungen kan tages af/ knappes af med en hånd, skulle man have en baby på armen.

Pungen sidder fast via to små stropper i toppen. Når pusletasken lukkes, kan man lukke den ved at knappe fast til de to knapper på pungen.

Når pungen ikke bruges, sidder der to knapper indenunder på selve taske, som bruges i stedet. Stropperne der sidder på tværs kan bruges til at sætte hen over puslepungen, eller de kan bruges til at sætte tasken fast på en kuffert.

Inden i tasken er der to små lommer perfekt til cremer mm. og en stor lomme, til ekstra pusleting, tegnegrej til større børn, IPad eller bærbar. Tasken er foret indeni så den er blød og stødabsorberende som en computertaske.

Eftersom at puslepungen kan tages af, kan tasken fortsat bruges selv når ens børn ikke bruger ble mere. Knapperne på tasken og puslepungen er 34mm, og er derfor større end sikkerhedsanbefalingerne på min. 30mm.

Produktbeskrivelse:

Mål på tasken: – 38 cm høj – 28,5 cm bred – 13 cm dyb. Med strakt skulderstrop måles 93 fra toppen til bunden af tasken.

Materialer (Købt af Øekotex leverandør : Fri for skadelig kemi)

– Polyester mikrofiber fyld og stof.

OBS Laves på bestilling. Puslepungen bestilles separat!

Andre produkter